Informatii generale

Consultatiile clinice sunt asigurate de specialistii nostri in functie de principalele caracteristici ale afectiunilor. Sunt acoperite afectiuni in primul rand digestive dar si cardiovasculareurologicevasculare si respiratorii.

Medicii nostri formuleaza diagnostice de inalta precizie si indica investigatiile cele mai favorabile pacientului care se cer in functie de boala depistata.

Atunci cand tratamentul ambulator nu este posibil se asigura dirijarea inspre servicii spitalicesti de cea mai buna calitate din Cluj Napoca sau din tara.

Colaborari

Este cunoscuta relatia SonoDent cu cei mai buni medici din alte domenii de specialitate medicala, atat din Cluj-Napoca cat si din principalele centre universitare din tara si chiar din strainatate de aceea pacientii nostri sunt indrumati de o maniera aproape instantanee inspre acestia.

Consultatiile clinice sunt de medicina generalainterne si gastroenterologie. Au un caracter integrat fiind intotdeauna completate cu examinari ecografice de cea mai inalta performanta.

Prof. Dr. Radu Ion Badea

Medic primar interne, specialist gastroenterologie
Competenta ecografie generala

Prof. Dr. Petru Adrian Mircea

Medic primar interne, specialist gastroenterologie
Competenta ecografie generala

PROGRAM

Ma – Mi 16.00 – 19.00
Vineri 16.00 – 19.00

(din 2 in 2 sapt.)

Sambata 09.00 – 12.00

(programare)

LOCALIZARE

PROGRAMARI

Telefon: +4 (0264) 45 22 62
e-mail: office@sonodent.ro